Velkommen til Lillestrøm Bygg AS

Vi leverer håndverker-tjenester og totalentrepriser i oppussing- og rehabiliterings-prosjekter, ombygging og tilbygg. I tillegg tilbyr vi vedlikeholdsavtaler og bistår med tverrfaglig bygg-rådgivning.

Lillestrøm Bygg AS ble etablert januar 2023. Selskapet eies og drives av Espen Eriksen. Espen har svennebrev som tømrer, fagbrev som betongfagarbeider, ingeniørutdannet byggteknikker, samt bachelorutdannet bygningskonstruktør med fordypning i arkitektur, byggeteknikk og byggeledelse. 

Med over 30 års erfaring i byggebransjen både som utførende og prosjekterende samt bred og tung arbeidserfaring innen totalentrepriser i ulike bygningskategorier, er formålet med Lillestrøm Bygg AS å bistå private og mindre kommersielle utbyggere med tverrfaglig byggkompetanse og utførelse av byggearbeider gjennom totalentrepriser. Dette skal gi våre kunder totaløkonomisk lønnsomhet gjennom bevisstgjøring av ønsket kvalitet og riktig resultat. Vårt kjerneområde er Lillestrøm Kommune. Markedsområde utover dette er hovedsaklig Romerike og Oslo.